Alla rapporter
Architects of the West Kingdom rapporter
#127680: "Church didn't allow me to discard a dept card"
Vad handlar denna rapport om?
Vad hände? Välj från alternativen nedan
Regler: en av spelets regler har inte respekterats
Detaljerad beskrivning
• Vilken del av reglerna respekterades inte av BGA-adaptionen?
When I played the church card, it didn't let me discard a dept card, even if I got one.
The only action that the game let me choose is to pass and choose not to discard the dept card that I got.• Är regelbrottet synligt i återuppspelning? Om ja, vilket nummer är det på draget?
My move was 267.You can clearly see that I have a dept in hand and that I am trying to discard it, reload my web browser and even try to connect to the game on my phone and it didn't let me discard it. You can see that I am trying several times to reload and try other options, but in the end I can only skip the action and for the sake of everyone else, skip it.• Vad har du för webbläsare?
Google Chrome v125
Rapporthistorik
BigDanny • Buggen har inte kunnat återupprepas av utvecklarna än:
17 jun 2024 19:21 •
11 sep 2024 19:25 • Reloading my web browser didn't help in any way, like I said, even trying to complete the move with my phone didn't work out.
Lägg till något till denna rapport
Lägg till här allt som verkar relevant för att reproducera det här felet eller förstå ditt förslag:
- Ett annat spelbords-ID / drag-ID
- Löste F5 problemet?
- Uppträdde problemet flera gånger? Varje gång? Slumpmässigt?
- Om du har en skärmdump av denna buggen (vilket är bra), så kan du använda Imgur.com för att ladda upp den och kopiera/klistra in länken här.