Alla rapporter
Tortuga 1667 rapporter
#136424: "As captain with no crew, was able to move treasure like cabin boy."
notabug: Detta är ingen bugg
1
Vad handlar denna rapport om?
Vad hände? Välj från alternativen nedan
Regler: en av spelets regler har inte respekterats
Detaljerad beskrivning
• Vilken del av reglerna respekterades inte av BGA-adaptionen?
Captains are not allow to move treasure like cabin boys, but the game interface allowed me to move the treasure from one hold to another.• Är regelbrottet synligt i återuppspelning? Om ja, vilket nummer är det på draget?
1:59 pm Eastern Sunday 9/1/2024
• Vad har du för webbläsare?
Google Chrome v128
Rapporthistorik
1 sep 2024 20:04 •
TyrenDe • Buggen har inte kunnat återupprepas av utvecklarna än:
1 sep 2024 20:07 •
1 sep 2024 20:07 • From the manual: Page 3:
It is possible to be the First Mate and the Cabin Boy simultaneously (if you are second in line on a ship with only two pawns) or to be the Captain and the Cabin Boy simultaneously (if you are alone on your ship).
It is possible to be the First Mate and the Cabin Boy simultaneously (if you are second in line on a ship with only two pawns) or to be the Captain and the Cabin Boy simultaneously (if you are alone on your ship).
Lägg till något till denna rapport
Lägg till här allt som verkar relevant för att reproducera det här felet eller förstå ditt förslag:
- Ett annat spelbords-ID / drag-ID
- Löste F5 problemet?
- Uppträdde problemet flera gånger? Varje gång? Slumpmässigt?
- Om du har en skärmdump av denna buggen (vilket är bra), så kan du använda Imgur.com för att ladda upp den och kopiera/klistra in länken här.