Alla rapporter
Challengers! rapporter
#144684: "ピックしていないカードが勝手にデッキに入っている"
Vad handlar denna rapport om?
Vad hände? Välj från alternativen nedan
Regler: en av spelets regler har inte respekterats
Detaljerad beskrivning
• Vilken del av reglerna respekterades inte av BGA-adaptionen?
・ピックしていないカードが勝手にデッキに加えられている
• Är regelbrottet synligt i återuppspelning? Om ja, vilket nummer är det på draget?
わかりません。決勝前の最後の試合で発生する。
• Vad har du för webbläsare?
Google Chrome v130
Rapporthistorik
9 nov 2024 7:48 •
Lägg till något till denna rapport
Lägg till här allt som verkar relevant för att reproducera det här felet eller förstå ditt förslag:
- Ett annat spelbords-ID / drag-ID
- Löste F5 problemet?
- Uppträdde problemet flera gånger? Varje gång? Slumpmässigt?
- Om du har en skärmdump av denna buggen (vilket är bra), så kan du använda Imgur.com för att ladda upp den och kopiera/klistra in länken här.